Bedwantsen

Bedwantsen ook wel bedbugs genoemd zijn in ons land lang niet meer aanwezig geweest. Sinds de vele vakanties door allerlei landen zijn ze al weer een langere tijd ook een plaag in Nederland. Mensen zullen niet snel toegeven dat ze last hebben van bedwantsen. Hierdoor zullen sommige mensen proberen het probleem zelf op te lossen. Een bedbug is zichtbaar voor het blote oog. Ze leven in kieren, spleten, matrassen en kussens ook leven ze achter gordijnen, stopcontacten en andere kleine gaten waar ze zich kunnen verstoppen tot de voedertijd.

Om een ​​bedwantsplaag te identificeren, controleert u de randen van het matras, de knoppen, veren en het hoofdeinde op zwarte vlekjes. Dit zijn de uitwerpselen van de bedwantsen.

Vaak is een eerste indicatie van bedwantsen bloedvlekken op lakens, gevolgd door jeuk. De bedbugs verschijnt ’s nachts om zich te voeden met degene die in bed ligt, hun beten veroorzaken irritatie en angst. Krassen op de beten kan leiden tot een secundaire infectie. Als mensen zich realiseren dat er een probleem is, zullen ze al behoorlijk actief zijn en zijn ze erg moeilijk zelf uit te roeien.

De behandeling omvat onder andere meerdere bezoeken voor het bestrijden van de bedwantsen. Daarnaast bestaat de behandeling uit het ondersteboven draaien van bedden, het schudden van gordijnen, het verplaatsen van kledingkasten en het behandelen van aangrenzende kamers. Als een hotelkamer besmet is, moet ook de accommodatie op de volgende verdieping hoger en de verdieping eronder worden geïnspecteerd ofwel  worden behandeld. Bij elk bezoek moet het liefst een ander insecticide of alternatieve niet-chemische bestrijdingsmethode worden gebruikt.

Bedbugs zijn een bedreiging die daarom serieus genomen moet worden. Tijdige controle kan de verspreiding van de bedbug voorkomen en moet vervolgens worden aangepakt door een professionele ongedierte bestrijder.

Neem vandaag daarom nog contact op met u regionale bestrijder.

Bedwantsen Wij Kunnen U Er Vanaf Helpen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een profisionele bedwantsen bestrijding

Wie is uw  regionale ongediertebestrijder?

yeet

Bellen met  uw regionale ongedierte bestrijder?

U heeft last van ongedierte

U belt de bestrijder en maakt een afspraak

Bestrijder komt naar u toe

Bestrijder bestrijdt uw ongedierte

Advies van bestrijder

Leuke weetjes over de bedwants

  • Bedwantsen zijn kleine insecten die zich voeden met menselijk bloed. Als wij in onze diepe slaap zijn is de bedwants het meest actief.
  • Een volwassen bedwants kan daarnaast tot een jaar leven (zonder te eten) als ze in een slapende toestand gaan.
  • Als een bedbug regelmatig zijn bloedmaaltijd nuttigt, legt een vrouwelijke bedbug binnen een paar maanden tot 500 eieren.
  • De bedbug wordt onder andere uit besmette gebieden mee genomen. Ze klampen  zich aan kleding vast, of zitten in bagage, meubels of beddengoed.
  • Bedwantsen zijn buitengewoon moeilijk te verwijderen omdat ze zich zo goed verstoppen en niet vaak hoeven te eten.
  • Bedwantsen moeten echter niet worden verward met huisstofmijten die ook in onze bedden en matrassen leven. Zij voeden zich met afgestoten menselijke huid in plaats van met bloed.

Meer informatie over bedwantsen overlast

Bedwantsen overlast

Werkzaam In Heel Nederland

Wij zijn werkzaam in heel Nederland

Waarom Ongediertemelding

Snelle service (meestal word u binnen 24 uur geholpen)

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Alle bestrijders zijn gecertificeerd, de meeste zijn ook VCA of VCA-VOL gecertificeerd.

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.