Skip to content
Ongedierte? De bestrijders van Melding Ongedierte helpen u snel!

Wespen bestrijding en een wespennest verwijderen

Wanneer u een wespennest ontdekt in of om uw huis of bedrijf, adviseren wij om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen om het wespennest te verwijderen. Melding Ongedierte beschikt over vakkundige regionale bestrijders die de middelen en expertise hebben om wespen snel en veilig te bestrijden.

Onze wespenbestrijders zijn bekwaam in het verwijderen van wespennesten op zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Er zijn wereldwijd meer dan 200.000 soorten wespen – de overgrote meerderheid is solitair en ongevaarlijk. Het zijn echter de sociale wespensoorten die voor de nodige problemen zorgen. Er zijn acht soorten sociale wespen in Nederland die op elkaar lijken. In tegenstelling tot bijen heeft de gewone wesp zich niet ontwikkeld om voedsel in de winter op te slaan, daardoor leven wespennesten slechts één seizoen.

Wespen komen in de lente te voorschijn als het weer warmer word. En blijven de hele zomer actief. In het voorjaar komt een jonge koningin uit haar winterslaap en bouwt een nestje zo groot als een noot.

Wespen voeden hun jongen onder andere met vliegen – die ze met hun angel zullen doden – en aas zoals dode knaagdieren. Natuurlijk zijn de spareribs en drumsticks die in de zomer bij de barbecue ligt ook een goede maaltijd. Verder houden ze van zacht fruit.

Aan het einde van de zomer zullen speciale grote cellen worden gemaakt met daarin de volgende generatie koninginnen. Als deze eenmaal volwassen zijn, hebben de werkers geen larven meer om te voeden en worden ze overbodig. De werkers hunkeren nog steeds naar de zoete beloning van de larven, daardoor is het dit moment dat de wespen hinderlijk worden en bijvoorbeeld in blikjes cola kruipen of mee genieten van het eten wat op tafel staat.

Wespenbestrijding Door Melding Ongedierte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een wespen bestrijding

Wie is uw  regionale ongediertebestrijder?

yeet

Bellen met  uw regionale ongedierte bestrijder?

U heeft last van ongedierte

U belt de bestrijder en maakt een afspraak

Bestrijder komt naar u toe

Bestrijder bestrijdt uw ongedierte

Advies van bestrijder

Leuke weetjes over wespen

  • In Australië betekent het warmere klimaat dat de werkers niet afsterven. Dit betekent dat wespennesten angstaanjagend groot en enkele meters breed kunnen zijn.
  • Wespen die zich voeden met rottend of gistend fruit staan ​​erom bekend “dronken” te worden en flauw te vallen.
  • Wespen leven in kolonies die zelfstandige gemeenschappen vormen, elk volgens een kaste-volgorde van koninginnen, mannetjes en arbeiders.
  • Wanneer wespen aanvallen, laten ze een feromoon vrij dat alle andere wespen in het nest en in de buurt vertelt dat hun nest wordt aangevallen. Ze zullen naar buiten komen en aanvallen.
  • In het voorjaar worden wespen door tuinders over het algemeen beschouwd als nuttige insecten die vliegen verwijderen.
  • Wespenangels hebben geen weerhaken, wat betekent dat een wesp ons daarom meermaals kan steken.

Meer informatie over wespen overlast

Wespen overlast

We hebben ook nog een uitgebreide website over wespen

www.wespenbestrijders.nl

Hoe kan u van het wespennest afkomen

Het gemakkelijkst om een ​​wespennest te behandelen is aan het begin van het seizoen, wanneer het nest nog klein is. Een snelle behandeling met een bestrijdings middel is alles wat nodig is om het nest te vernietigen. Naarmate het nest groeit wordt de behandeling moeilijker. De wespen hebben een directe vliegroute van en naar het nest en als je op de verkeerde plek staat, kunnen ze u aanvallen. Als u vermoedt dat er bijvoorbeeld een wespennest op zolder zit, moet u uiterst voorzichtig zijn bij het binnenkomen en het licht niet inschakelen. Het licht zorgt ervoor dat de wespen gaan aanvallen of in het gunstige geval er op afkomen.

Waar het wespennest zich ook bevind, het is altijd veel veiliger om een ​​professionele ongedierte bestrijder van melding ongedierte in te schakelen voor het bestrijden van het nest.

Onze experts op het gebied van ongediertebestrijding hebben hulpmiddelen en de materialen om wespen in uw huis of bedrijf te bestrijden. De meeste nesten kunnen snel en effectief worden behandeld. Onze wespenbestrijders zijn bekwaam in het aanpakken van nesten op zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en efficiënte wespenbestrijding of voor het verwijderen van het wespennest.

Waarom Melding Ongedierte

Snelle service (meestal wordt u binnen 24 uur geholpen)

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Alle bestrijders zijn gecertificeerd, de meeste zijn ook VCA of VCA-VOL gecertificeerd.

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
    Back To Top