Skip to content
Ongedierte? De bestrijders van Melding Ongedierte helpen u snel!

Ongediertebestrijder Midden-Nederland

logo Amersfoortse Ongediertebestrijding

Amersfoortse Ongediertebestrijding
Komhoeklaan 29
3828AL Hoogland

Vakkundige ongediertebestrijding in Midden-Nederland

AOB is een vakkundig bedrijf in Midden-Nederland en is EVM en VCA gecertificeerd. Daarbij zijn wij ook de regionale bestrijders van Melding Ongedierte in Midden-Nederland. Onze specialisaties zijn bestrijdingen van houtworm en boktor en het weren van knaagdieren in woningen en gebouwen.

Wij bieden een snelle en betaalbare oplossing voor uw problemen. Of het nu gaat om de bestrijding van wespen, het weren van ratten of het bestrijden van houtworm in Midden-Nederland. Doe dan een beroep op de kennis en ervaring van de AOB. Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding van ongedierte. Daarnaast is ons doel een goede samenwerking met de klant. Niet alleen het probleem op lossen, maar ook op zoek te gaan naar de oorzaak.

Wij staan voor: Snelle service -Betrouwbaarheid – Deskundigheid – Duidelijke communicatie – Klanttevredenheid. Bel ons; vele klanten gingen u al voor in Midden-Nederland

Graag informeren wij u over onze werkwijze. De Amersfoortse Ongediertebestrijding (AOB) is van mening dat u op deze manier een helder beeld krijgt van de werkzaamheden die wij in uw opdracht uitvoeren.

Op zoek naar een wespenbestrijder in Midden-Nederland? Wij zijn ervaren op het gebied van wespen bestrijdingen of een ander wespen probleem zoals een wespennest verwijderen. Vandaar dat wij de expert zijn bij elk probleem met wespen! Bel nu, zoals gezegd uw wespenbestrijder staat voor u klaar!

Baltus Reinhart

Baltus Reinhart
Eigenaar van Amersfoortse Ongediertebestrijding
Werkzaam in de regio Midden-Nederland

U heeft last van ongedierte

U belt de bestrijder en maakt een afspraak

Bestrijder komt naar u toe

Bestrijder bestrijdt uw ongedierte

Advies van bestrijder

Ongedierte in uw woning?

Bel onze ongediertebestrijder die werkzaam is in Midden-Nederland

 Ongediertemelding heeft bestrijders die experts zijn in het bestrijden van allerlei soorten ongedierte. Herhaaldelijk wordt de bestrijder in Midden-Nederland opgeroepen voor het bestrijden van ongedierte zoals muizen, wespen, houtworm of ander gespuis. Heeft u zelf last van een wespennest, of bent u er tijdens een bouwkundige keuring achter gekomen dat er houtworm in uw huis zit? Bel de regionale bestrijder uit Midden-Nederland om snel, spoedig en goed geholpen te worden met overlast gevende ongedierte. Onze vakmannen en vrouwen beschikken over de juiste middelen en hebben ruime ervaring.

Wij helpen u graag mee in de strijd tegen ongedierte!

Schakel onze dienstverlening in

Het is raadzaam om een bestrijding uit te laten voeren in uw woning als u last heeft van ongewenste beestjes. Het is niet onwaarschijnlijk dat dieren als muizen en ratten besmettelijke ziektes met zich meedragen. Dit kan van invloed zijn op de gezondheid van u en uw eventuele gezinsleden.

Een professionele ongediertebestrijding kunt u laten uitvoeren door de regionale bestrijder van Melding Ongedierte in Midden-Nederland.

Neem daarom nu contact op met onze bestrijder in Midden-Nederland en omstreken.

Waarom Melding Ongedierte

Snelle service (meestal wordt u binnen 24 uur geholpen)

Voor particulieren, zorginstellingen en bedrijven

Juiste prijs, kwaliteit en resultaat verhouding.

Klantvriendelijkheid, doel en servicegericht.

Milieu-bewust zodat de natuurlijke leefomgeving zo min mogelijk schade onder vindt.

Alle bestrijders zijn gecertificeerd, de meeste zijn ook VCA of VCA-VOL gecertificeerd.

Ongediertemelding

Snel van uw ongedierte af

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week tussen 7:00 en 23:00 uur telefonisch bereikbaar.

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
    Back To Top